google4e999687d909ca1f.html

 Kedves Olvasó!

Ebben a blogban részben ötleteket adunk, hogy otthoni körülmények között milyen lehetőségeink vannak arra, hogy mozogjunk kicsit. Lesznek olyan mozgásformák amelyekhez nem kellenek eszközök és lesznek olyanok is amihez kénytelenek vagyunk sporteszközt vagy sport ruházatot vásárolni. Ezt mindenki maga döntse el, hogy látja-e értelmét a vásárlásnak.

Mivel nem tudjuk,hogy a kedves olvasó milyen edzettségi valamint milyen egészségi szinten van ezért azt javasoljuk, hogy aki szükségét érzi beszéljen orvossal vagy mozgásterapeutával, edzővel mielőtt elkezdi az edzéseket.

Az edzésekhez jó egészséget és kitartást kívánunk.

Üdvözlettel: Az Egészség, Szépség, Szabadidő webáruház csapata.

A séta

A séta egy egyszerű mozgásforma amely nem igényel nagy anyagi ráfordítást sporteszközök terén.

Áldásos hatásai. Jó a vérkeringésnek, védi a szívünket, serkenti a gondolkodásunkat, növeli a tüdőkapacitást, jót tesz az emésztésnek és a lelki egészségünknek is nagyon jó.

 És a lista még bővíthető. A mozgás jót tesz a szervezetünknek és ha nincs erőnk, időnk, ötletünk, hogy mit is edzünk akkor a séta a legjobb megoldás. Nem kell sok sporteszköz hozzá. Elég egy kényelmes cipő és már mehetünk is.

 Ne elégedjünk meg annyi sétával, hogy reggel vagy munka után elmegyünk a buszig vagy gyalogolunk 10 percet. Szánjuk rá az időt, hogy ilyenkor koncentrálhassunk a mozgásra a légzésre. Ezért jobb, ha munka előtt vagy munka után egy 30 percet lemegyünk és egy kellemes útvonalon elindulunk. Ha szeretnénk, hogy erőnlétünk javuljon akkor egy idő után növelnünk kell a terhelést amit vagy a távolság növelésével, vagy a séta intenzitásának növelésével érhetünk el. Kellemes gyaloglást.

Elérhetőség

Telefon: +36-20/430-6993
Cím: 1042 Budapest Virág utca 35
Mail: info@egeszsegszepsegszabadido.hu

Árcsökkenés esetén kérek értesítést